0

Б ратя Радослав и Борислав Цоневи най-вероятно ще напуснат Левски през лятото, когато договорите им с клуба изтичат. "Мач Телеграф" научи, че ръководството на "сините" на този етап няма да предлага нови контракти на двамата. Очакваше се, че това ще стане след последния мач на тима срещу Берое, но в крайна сметка на "Герена" са решили да не офертират близнаците. Припомняме, че двамата така или иначе бяха говорили наляво и надясно из коридорите на клуба, че няма да преподпишат с Левски. Към днешна дата очевидно желанията на близнаците и ръководството на "сините" се припокриват.

Така от януари Ради и Боби ще могат да преговарят с други клубове, където да отидат като свободни агенти след края на настоящия сезон.
Припомняме, че Цоневи, които са юноши на Левски, избраха да не преподписват с клуба и през 2016 година.

Към днешна дата ситуацията с капитана на тима Николай Михайлов е същата като с близнаците. Стражът също не е получил предложение за нов договор и от януари ще може да преговаря с всеки клуб.

По-сложна е ситуацията с друг основен футболист на тима, на когото контрактът изтича в края на сезона – Георги Миланов. Халфът е най-скъпоплатеният футболист на тима, но през есента той заслужи парите си с хубава игра със синята фланелка. Жоро обаче се контузи и не се знае със сигурност кога ще се завърне на терена. Отделно не е ясно дали формата му ще бъде както преди травмата в коляното. "Сините" искат да задържат Георги Миланов, но ще му предложат оферта, когато се възстанови напълно.