0

С ръбският треньор на ЦСКА-София Саша Илич заяви, че е щастлив, че започва новия сезон с "червените" и потвърди, че тимът очаква нови попълнения – качествени такива.

"Още в началото знаех отлично къде ще дойда, наясно бях с това какъв отбор е ЦСКА и каква е историята му. Аз съм щастлив, че съм тук. Ще опитаме да постигнем още по-добри резултати", каза  Илич и уточни, че с ръководството е говорил само за позициите на футболистите, които са нужни на отбора.

"ЦСКА трябва всеки сезон да се бори за трофей. Трябва да вървим крачка по крачка, за да поправим нещата, които не успяхме да направим миналата година (сезон)", заяви Илич, който и на втората година от престоя си се изразява на сръбски с преводач. Той сподели мисли на крак преди откритата тренировка на футболистите на ЦСКА-София на базата в Панчарево.

Той похвали новия бек от Гамбия Сейни Санянг: „Много се радвам, че успяхме да го привлечем и съм убеден, че е качествен футболист", каза сръбският спец.

"Очакваме и нови футболисти, които ще дойдат. Чакаме ги съвсем скоро да дойдат като нови попълнения“, продължи в типичния си спокоен тон Илич.

Той изброи и имената на напускащите към момента: "Дауда Бамба, Жеферсон, Маурисио Гарсес и Галин Минков, който подписа с Локомотив София."

Сърбинът очаква съставът да бъде подсилен с качество: „За мен най-важното е да дойдат качествени футболисти. Това го казах и за българи, и за чужденци.“

Той смята съперника в Лигата на конференциите Сепси от Румъния за най-голямата греда от жребия: "Мисля, че това беше най-трудният противник, който можеше да ни се падне. Това е млад отбор, но доста качествен. 

Чака ни изключително труден мач. През миналата година играхме контрола с тях и загубихме 0:4. Въпреки, че беше приятелски мач, видяхме, че са много тежък противник. Изтеглихме най-трудният противник, но ще дадем всичко от себе си, за да можем да ги отстраним.“

Хем лeв, хем бек: ЦСКА взе от Гамбия млад, талантлив и скромен защитник