0

Н ападателят на Левски Билал Бари говори как върви възстановяването му и кога се очаква да се завърне на терена. Той направи това в специално видео за клубната телевизия на „сините“.

"Възстановяването ми върви добре. Чувствам се в добра форма. Работим здраво всеки ден, за да се върна възможно най-скоро. Засега нещата се получават. Сега съм в Клерфонтен, в базата на националния отбор на Франция. Работя тук с някои от физиотерапевтите на националния отбор. Тренираме здраво, за да се възстановя от контузията“, заяви Билал Бари.

"Всичко ми липсва. Отборът, феновете, приятелите. Когато си далеч от клуба, усещаш още повече колко голям е клубът. Защото не съм вътре и се усеща различно. Усещането е много силно и искам да се върна възможно най-скоро. Разбира се, че усещам подкрепа. Всеки ден говоря с доктора, с хора от клуба. Те ми се обаждат, също поддържам връзка и с треньора.

Благодаря за подкрепата на феновете. Твърде много емоции. Това е лудо. Когато започват да пеят "1,2,3 Билал Бари", се чувствам много "голям". Не мога да опиша с думи тази луда емоция. Гледам всички мачове. Преди срещите пращам съобщение на съотборниците си, за да им пожелая късмет. Понякога дори говоря с всеки един от тях поотделно. След мачовете ги подкрепям също", каза още мароканецът.