0

 

Една от най-влиятелните медии в Германия - „Билд“, предупреди Айнтрахт и феновете му, че в четвъртък в София няма да бъде леко. Причината затова, най-вече, е бразилската колония на „Герена“. „Дясното крило Роналдо донесе победата над Апоел Беер Шева, а преди това се разписа и Уилтън. Към тях трябва да прибавим и Цунами. Горко на всеки, ако тримата са във вихъра си!

Медията разкри, че Антрахт е имал двама свои представители на трибуните на „Герена“. Това са  Флориан Райзинг, който е трябвало да обезпечи предстоящото пътувани до София, както и Райнер Фалкенхайн. Последният е на 61 години и е съветник на Дино Топмьолер и асистентите му. „Билд“ твърди, че той отлично познава Даниел Боримиров, когото е разузнавал като играч на Мюнхен 1860. 

Германците са направили и проверка на стадион „Васил Левски“, където се очаква да имат поне 4000 свои привърженици. Иначе „Дойче банк е разпродаден почти на 100% за реванша с Левски, след като Айнтрахт има 35 000 абонати при 51 000 места. 

Добра новина обаче дойде за „сините“ от Франция. Според медиите там ПСЖ е успял да постигне споразумение с Рандал Коло Муани за личните му условия. Футболистът уж се завърна към тренировките на Айнтрахт преди мача с Дармщат днес, но се твърди, че до часове може да се озове в Париж. Френският гранд е дал оферта от 70 млн. евро, но в германците са твърди, че искат – 100! Очаква се обаче, че и двете страни ще намерят общ език в близките часове.

Съперникът на Левски пък води усилени преговори с Монпелие. Дино Топмьолер си е заплюл Ели Уахи и иска да го има на всяка цена. На този етап обаче германците искат да мина тънко с 6 млн. евро. Лион обаче им застана на пътя с оферта от 30 милиона. Парите от Муани обаче може да променят играта. 

Още разработки четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX