0

Б ившият играч на ЦСКА Ивайло Петров-Пифа сподели пред „Мач Телеграф“ мнението си за селекцията на „червените“. Той коментира и жребия на „армейците“ в Лигата на конференциите и заяви, че не бива никой да се притеснява от отбора на Сепси.

„Нямам голямо наблюдение над новите попълнения, но фактът, че имат добри визитки - говори много добре за ЦСКА. Отборът прави силна селекция. Надявам се тези играчи да успеят да се адаптират бързо, защото някои от тях идват от друг континент. Дано по-бързо да се приобщят към обстановката в България, която е специфична. Знаем, че на някои им е малко по-трудно и им е нужно повече време. Климатът е различен тук, както и хората.

Всичко това е далечно за тях. Важен е в такива случаи колективът в даден отбор. Много е важно съотборниците им да ги приемат и приобщят. В ЦСКА съм на мнение, че в момента има страхотен колектив, а това е много хубаво. Дано новите свикнат бързо, защото във водещите отбори у нас никой няма да чака дълго. Когато даваш пари, имаш очаквания от даден играч“, започна той.

Какво още каза Пифа четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"