0

Б ившият играч на ЦСКА и треньор на ЦСКА 1948 сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от срещата между двата тима. Той заяви, че отборът на Нестор Ел Маестро е заслужил напълно победата. 

„На фона на показаното на терена си мисля, че ЦСКА заслужено спечели. След тези две поредни победи наистина тимът вероятно ще напипа верния ритъм. Паузата също дойде навреме за ЦСКА и отбора и треньорите и е видимо, че са работили. Използвали са максимално времето. 

Нестор Ел Маестро пое отбора на пожар и имаше нужда от малко време, за да наложи своите идеи и виждания за играта. ЦСКА е длъжен  да се стабилизира и като игра и като резултати. Радостното е за мен, че Християн Петров показва много добри игри от началото на сезона. Това е радващо.

Момчето е и титуляр в националния отбор до 21 години“, започна Янчев. „Не вярвам загубата от ЦСКА да доведе до големи кризи в ЦСКА 1948. Отборът в момента изпитва някакви затруднения, но има много добри играчи в състава. Има основа от класни футболисти. На базата на това си мисля, че нещата ще се оправят. Минаха няколко месеца откакто не съм на работа в клуба, но познавам момчетата", заяви той.

Още - в "Мач Телеграф"