0

Б ившият национал и директор на Пирин Станислав Манолев сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща на „орлетата“ с Хебър. Мачът е днес от 17.30 часа и ще бъде предаван по "Диема Спорт".

Той заяви, че победата ще е много важна в битката за оцеляване. „Надявам се Пирин да успее да вземе трите точки срещу Хебър у дома. Това ще е изключително важен мач в борбата за оцеляване и ще е с огромен залог. Като домакин „орлетата“ би трябвало да успеят да вземат тази среща, но това е нож с две остриета. Напрежението и при двата отбора ще е много голямо. И за двата тима е много важен двубой.

Наблюдавам отбора и новия треньор. Той има виждания, но е факт, че трябва още време, за да се види почерка му. Той пое отбора една седмица преди подновяването на сезона, а това е прекалено малко време. Пирин ще напипа правилния ритъм. В момента играят добре, но тези футболисти и треньор могат повече. Трябва да играят още по-добре и има накъде да се развият нещата. Сега се изправят срещу отбор на Любо Пенев. Той е голям треньор и неговите отбори винаги играят силно. 

В Хебър има добри футболисти и Пирин трябва да е внимателен във всеки един момент. Концентрацията е един от ключовете към успеха и този, който направи по-малко грешки ще го постигне. Ще е важна победата, за да дишат по-спокойно играчите и атмосферата да е по-благоприятна за работа“, заяви Манолев.