0

Х алфът на Арда Борислав Цонев говори пред DIEMA SPORT преди днешното гостуване на бившия си отбор Левски.

Той сподели, че има специална връзка с феновете на Левски. 

"Брат ми ми каза само хубави неща за Арда, за клуба. Аз съм запознат, тъй като е български клуб и от доста години е в професионалната лига. Знам как се работи тук. За мен лично мачът с Локомотив Пловдив беше интересен за гледане. И двата отбора имаха възможност да победят", каза Борислав Цонев. 

"Целите? Надявам се на всички, както и на мен, да са по-горно класиране", добави той. 

"Левски винаги е бил фаворит във всеки един мач в България. Няма смисъл да се коментира моментното им състояние. Винаги, когато играеш на техният стадион, е доста трудно. Смятам, че така ще бъде и този мач. Познавам треньора. Работили сме малко. Виждам, че има виждания за играта, които ми допадат. Виждам, че играят по-различно". 

"С феновете и момчетата имаме специална връзка. Със сигурност ще е по-емоционално. Аз вече имам опит и гледам да се концентрирам върху всички мачове и да съм фокусиран". 

"Беше доста труден период, когато бяхме там. Само тези футболисти, които бяха там, знаят как сме тренирали без да получаваме нищо. Това е в миналото. Хората са го оценили, каквото се изискваше в този момент от нас, сме го дали. За мен връзката с феновете е много специална. Мога само да им благодаря", каза още Борислав Цонев.