0

Б ойко Величков впечатли всички фенове на ЦСКА с анализа си за случващото се в клуба. Той го направи в студиото на Диема Спорт след загубата с 0:3 от Лудогорец. Вчера „Мач Телеграф“ се свърза с юношата на „червените“, който даде ново силно мнение, този път за нашите читатели.

„Слабото представяне с мача с Лудогорец беше едно естествено продължение на всичко, което ЦСКА показа от началото на сезона. Ядът и реакцията от това, че „червените“ загубиха титлата през миналия сезон, а я държаха в ръцете си, и резултата от първата среща на Лудогорец за сезона с Крумовград са това, коет можеше да бъде един психологически импулс за ЦСКА.

Това можеше да бъде използвано по най-добрия начин и да се влезе в първенството с победа над Хебър, но не успяха. Вместо това да се случи, видяхме една вяла игра и вяло отношение. Аз вярвам много в психологията във футбола и мисля, че от там започна всичко”, коментира Величков. „Червените“ не влязоха добре през сезона. После дойде победата над Крумовград с 1:0. Играта не беше добра, но резултатът - да. 

Какво още каза Бойко Величков четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"