0

С обственикът на Локо Сф Иван Василев заяви категорично пред „Мач Телеграф“, че треньорът Станислав Генчев няма да бъде уволнен, въпреки серията от 7 мача без победа в първенството. Той каза, че е доволен от работата, която Генчев и щаба му са свършили до този момент.

„Ще се борим за победите във всеки мач до края на сезона. Няма да се оправдаваме с нищо. За нас всички мачове са тежки и се надявам момчетата да печелят и да радват феновете. Нямаме победа в седем мача за първенството, но не мисля, че може да говорим за психологически проблем. В срещата с Ботев не успяхме да победим, но показаха добра игра. Можеше и да спечелим, но и да загубим в Пловдив. Във втората среща бяхме с девет човека много време. Прави чест на играчите, че се хвърлиха и взеха точка. В срещата с Локо Пд нямахме и късмет. Той беше по-скоро на тяхна страна. Имахме три чисти положения, които можехме да реализираме. Надявам се, че скоро ще дойдат и победите“, заяви той.

„Столът на Станислав Генчев е абсурдно да си мисли някой, че се клати. Аз съм доволен от целия треньорски екип. Това, че сме попаднали в такава серия без победа не значи нищо. Това не бива да ни притеснява. Много работа вършат и футболистите и треньорите и съм сигурен, че ще дойдат и победите. Мачът с ЦСКА 1948 ще бъде тежък, но може да успеем да се поздравим с трите точки. Те са добър отбор и имат стабилна селекция. Ние играем срещу силните отбори силно!“, заяви той.