0

Б отев Пд натрупа мускули в Радомир, където си осигури продължаване в турнира за Купата на България. Това стана с газене на кал и ями на стадион "Христо Радованов" - 3:0 над Струмска слава.

Герой стана Мартин Секулич, който вкара 3 гола. Той се разписа в 13-ата, 79-ата минута от дузпа и 84-ата. "Поздравления за моите футболисти и това, което показаха. Искам да поздравя и треньора на съперника Анатоли Нанков и неговите футболисти, за начина, по който играха“, обяви Душан Керкез след мача.

„Ние бяхме подготвени за много тежък мач. Така беше до второто попадение. Най-важното е, че победихме с 3:0 и продължаваме в следващата фаза. За Купата винаги може да се случи изненада и се радвам, че не се стигна до такова нещо .Това са интересни мачове и трябва да показваш уважение към съперника, защото във всеки един момент можеш да допуснеш грешки, продължи той.

„Тези мачове винаги са тежки. Винаги се стремим да бъдем по-добриКупата е по-прекият път за класиране в европейските клубни турнири, но ние нямаме право на отпускане“, каза още Керкез.