0

О т Ботев Пловдив официално представиха обновения официален сайт на клуба. В новата платформа привържениците на "канарчетата" ще могат да използват криптовалутата биткойн за плащания, уточниха "жълто-черните". Сайтът бе блокиран за известно време заради огромния наплив от желаещи да закупят билети за пловдивското дерби.

Ето какво написаха от „жълто-черния“ клуб след  разрешаване на проблема:

Новата платформа не е просто информационен портал, а модерното лице на клуба пред феновете и световната футболна общност. Ботев (Пловдив) дава възможност на своите привърженици и широката общественост да използват биткойн в клубните фен магазини, както и на кетъринг точките, разположени на централната трибуна на стадион "Христо Ботев" по време на мачове на "канарчетата".

Скоро тази опция ще бъде налична и за закупуване на билети, както и в онлайн магазина на клуб. Реализирайки тези иновации заедно с редица други образователни и социално-отговорни инициативи, Ботев затвърждава позицията си на лидер, устремен да модернизира и популяризира футболната игра.

Отдадеността на клуба към прогреса обещава вълнуващи времена за своите фенове, пловдивчани, както и за широката футболна общност".