0

С обственикът на Локомотив София Иван Василев ще продължи да издържа клуба. Той е размислил и променил първоначалното си решение да се оттегли, информира Gong.bg. 

Именно на това се надяваха всички в "Надежда" - Василев да остане, тъй като, ако си тръгне, "железничарите" отново закъсваха..

Бизнесменът беше много обиден след атака на фенове, които го обидиха с транспаранти. 


Василев, чийто прякор Бозата е от времето му като футболист, пое със собствени средства издръжката на любимия си клуб и го спаси от фалит през 2015 г.

Междувременно се изясни, че сръбският специалист Младен Додич със сигурност няма да бъде треньор на футболния Локомотив (София) от следващия сезон, след като днес беше представен като спортен директор на Напредак (Крушевац), съобщи сайтът MozzartSport. Бившият треньор на Нови Пазар, Динамо Враня, Ягодина, Явор, Борац (Чачак) и Радник (Сурдулица) беше сочен като наследник на Станислав Генчев, чийто контракт в Надежда изтича и не е ясно дали ще остане.

Додич, който е бил начело на столичните "железничари" два пъти, за последно водеше Явор (Иваница) в сръбската Суперлига. Той успя да постигне поставената задача и да спаси тима от изпадане, но договорът му изтече и той обяви още в началото на месец май, че ще си тръгне.