0

Ф енклубът на Ботев Пд предприе грозна атака срещу градския съперник Локомотив. Повод за това е решението на "черно-белите" да даде на бултрасите само 300 билета за мача между двата тима. Причината е, че трибуната за гости в момента се изгражда на ново и агитката на съперника се настанява в част от трибуна "Спортклуб.

"Само 300 фена на Ботев ще бъдат допуснати на трибуните на Лаута в събота. Надяваме се това да е последното дерби с кокошкарски изпълнения, многобройни срещи, пресмятане на билети и прочее. 
Всички останали, желаещи да гледат мача рамо до рамо с братята си и да подкрепят отбора, са поканени от клуба на осигурената видеостена на базата в Коматево.

Нека изпълним до краен предел секторите и на двата стадиона и се забавляваме както само ние можем! Само Ботев!", написаха от Клуб на привържениците на Ботев. Дербито е в събота от 20,30 часа..Локо обаче си намери подкрепата на фенове от цяла България. "Онези с пътеката за 20 души в Коматево за какво претендират", "Не ви ли е срам! 10 години мъчите отборите", обявиха ултрасите от цялата страна.