0

И ли приключваме сега участие в елита, или ще доиграем сезона с юноши, това предстои за първодивизионния Царско село, според президента на клуба Иво Андреевски, цитиран от Блиц.

Треньорът Любо Пенев в момента води преговори за прекратяване на договора си.

"С Любо в момента водим разговори за бъдещето му. Има вероятност да напусне, но няма нищо още черно на бяло. Всичко зависи от разговорите му със Стойне Манолов”, изтъкна Иво Андреевски.

Самият Манолов преди дни заяви, че докато не обяви официално на пресконференция дали се отказва, всичко останало са само слухове.  "Ако реша да се отказвам, ще свикам пресконференция и ще го обявя официално. Дотогава всичко са само спекулации", заяви Манолов пред Gong.bg. 

Междувременно един от основните футболисти на Царско село - Лъчезар Балтанов, се сбогува с отбора чрез социалните мрежи. Ето какво написа Балтанов в социалните мрежи: "Искам искрено да благодаря на Царско село и лично на Стойне Манолов и Любо Пенев за това, че ми подадоха ръка в труден за мен момент. Съжалявам за положението, в което се намираше отбора в последните месеци и че се стигна до това." 

Тръгнаха си и други трима опитни футболисти - Васил Шопов, Александър Александров и Венцислав Василев. Те дойдоха през лятото в комплект от ЦСКА 1948, и сега пак в комплекс се завръщат при "червените", които вече ги обявиха за нови попълнения в клубния сайт.