0

Черно море е на път да продаде един от най-конвертируемите си играчи в Италия. Става дума за Виктор Попов, към когото интерес има новия член на Серия А Комо, но и от други отбори от Ботуша. Комо е воден неофициално от испанската легенда Сеск Фабрегас, който все още няма треньорски лиценз. 

За бъдещата раздяла с Попов информира и изпълнителният директор на Черно море Пламен Андреев. „Виктор Попов всички виждате за какъв футболист става въпрос, какво сърце има това момче“, каза Андреев. „Ние сме длъжни да му помогнем в неговата кариера. Да му дадем път, да му намерим един стойностен отбор, да се чувства добре и да помага на българския футбол“, добави изпълнителният директор на Черно море.

Цялата кариера на Виктор Попов е преминала в родния му Черно море. Той е на 24 години, като до момента е записал 158 мача, в които е реализирал един гол и е дал осем асистенции. Десният бек е неизменен национал на България, като вече има 15 двубоя за родината, като в някои от тях е играл и отляво на защитата.