0

Ц СКА 1948 често е упрекван, че има скромна агитка. В неделя обаче „червените“ получиха сериозно рамо от Острова. Петима привърженици на Стокпорт дойдоха да подкрепят тима на Николай Киров при погрома над Локомотив Пд – 4:0, пише "Мач Телеграф". Британците бяха настанени в централната ложа, а освен това домакините им подариха свои атрибути са спомен. „Пожелаваме ви да постигнете големи успехи“, обявиха британците, чийто тим крета в долните дивизии. „Надяваме се, че и ситуацията при нас ще се промени“, отчетоха те.

Иначе ден по-рано чужденците изгледаха още един двубой на ЦСКА 1948. Става въпрос за една от юношеските формации, която гостуваше на Левски Раковски. Чужденците бяха впечатлени най-вече от състоянието на стадион „Раковски“. Те заляха социалните мрежи със снимки от съоръжението, което напомня повече на руините, които се превърнаха сходни такива в Украйна по време на войната там. Трибуните нямат седалки, а трева и храсти са заели повечето пространство в тях. Таблото пък изглежда като обстрелвано с гранатомет.

Приключението на феновете на Стокпорт пък стартира от Монтана, където изгледаха битката между едноименния местен тим и Миньор. 

Както е известно, България се превърна в рай за „ловците“ на мачове. Тази мания тресе фенове от Ейре до другия край на Европа. Целта на тези хора е да присъстват на колкото се може повече мачове през даден уикенд, в екзотични за тях страни и най-вече стадиони.