0

Ц СКА иска да вземе звездата на Берое Вини Трибуле, разкриха от "Армията", а новината беше потвърдена и от "зеления" клуб. "Червените" проучват възможността да привлекат нападателя, но има едно важно изискване - да го направят за минимална сума. 24 годишният футболист загатна за солидни възможности още миналия сезон, но от началото на този впечатлява с изявите си. Камерунецът, който има френски паспорт и няма да е част от множеството играчи в състава на "червените", които са от страни извън ЕС, е записал четири гола и една асистенция за Берое.
Припомняме, че ЦСКА използва подобна схема и около привличането на Данило Асприля. Колумбиецът се опита да убеди ръководството на Бейтар Йерусалим договорът му да бъде разтрогнат по взаимно съгласие, защото иска да се върне  да играе в родината си. Израелците обаче научиха, че Асприля води разговори с ЦСКА и му сложиха цена от 150 000 евро, които "червените" в крайна сметка платиха след тежки преговори. 
Иначе Вини Трибуле е юноша на френския Нанси. Той дойде в Берое със свободен трансфер, но според запознати в контракта му няма фиксирана клауза за откупуване.

Очаква се до 6 септември, когато трансферният прозорец в България затваря, ЦСКА да привлече Тлибуле. Ако това не стане, той ще дойде на "Армията" по време на зимната пауза.

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX