0

Р езервите на ЦСКА бяха разгромени с 0:4 от северномакедонския Академия Пандев, като „армейците“ стояха прилично до почивката, но се сринаха напълно през второто полувреме. 
Треньорът Стойчо Младенов пусна като десния бек каращия проби 17-годишен босненец Харад Каламуич. В средата на защитата действаха Томас Лам и Тибо Вион, а отляво бе младокът Асен Дончев. До обичайния дефанзивен халф Карло Мухар бе изтеглен Федерико Валера. На десния фланг бе хвърлен новото попълнение Гарсес, отляво застана Баи, на върха на атаката бе Калоян Кръстев, а зад него спряганият за Дженоа Георги Чорбаджийски.  
Двата тима започнаха мача с размяна на атаки, като „червените“ стояха по-добре на терена. В 12-ата минута Гарсес направи атрактивен пробив между трима играчи на македонския тим, но завършващият му удар мина встрани от вратата. Четири минути след това изстрел на брата на северномакедонската легенеда Горан Пандев - Сашко попадна право в ръцете на Димитър Евтимов. 32-годишният нападател неотдавна кара проби в Славия, но не бе одобрен.


В 33-ата минута каращият проби Каламуич бе изваден от игра, а на негово място влезе юношата на "червените" Калоян Пехливанов. Това доведе до разместване в „червената“ отбрана – Дончев мина отдясно, Пехливанов и Лам се оформиха като двойка в средата, докато Вион вече стана ляв бек. В предни позиции изключително активният Гарсес си размени позицията на фланга с Баи. 
В 34-ата минута Кире Стоянов финтира Лам, подаде на Пандев, който по фантастичен начин прехвърли Евтимов – 1:0 за северномакедонците. Малко преди края на първото полувреме Калоян Кръстев стреля с глава, но не успя да намери целта.
След почивката „армейците“ съвсем свалиха гарда, а активно играещите Гарсес и Баи станаха незабележими. В 53-ата минута Бакар накара Пехливанов да му се завие свят от финтове, и с прецизен шут от 20-ина метра прониза Евтимов за 2:0. 
В 57-ата минута футболист на Академия Пандев получи тежка контузия с след единоборство с играч на ЦСКА и бе изнесен на медицински стол от терена. В 69-а минута гостите организираха бърза контра и Боян Димовски се разписа за 3:0. Само три минути след това северномакедонците покачиха на 4:0, като този път точен бе Зоран Ивановски.