0

Р ъководството на ЦСКА е отправило официална оферта за дясното крилото на Хъл Сити Джейсън Локило, пише днес в ."Мач Телеграф". 

"Червените" са предложили 400 000 евро за правата на белгиеца, който има мачове за юношеските национални тимове на ДР Конго. Представителят на Чемпиъншип все още не е дал отговор дали ще приеме предложението. Очаква се това да стане през идната седмица. 

Иначе "армейците" вече са провели разговори с агента на Локило, по време на които са уточнени личните условия на футболиста. Според слуховете ЦСКА е обещал на играча гигантска заплата за родните стандарти - 32 000 евро, а отделно и 100 000 евро на ръка, за да приеме да се премести в България.

Джейсън Локило е юноша на Андерлехт. Той дебютира в мъжкия футбол за френския Лориен. След това преминава в Донкастър. Играл е още в полския Гурник Лечна, холандския Спарта Ротердам, турския Истанбулспор, а през последния сезон Хъл Сити го е пратил под наем в португалския Визела.

Към днешна дата Джейсън Локило, който е на 25 години, е обявен за ненужен в Хъл. Той не е заминал с тима на подготовка, а ръководството му търси нов отбор. Това приближава белгиецът до ЦСКА.