0

И ван Турицов почти на 100% ще остане в ЦСКА минимум до края на сезона, разкриха от "червения" клуб пред "Мач Телеграф". Защитникът, който беше уж сигурно ново попълнение на швейцарския Сион, е получил предложение за нов договор.

Контрактът на Турицов изтича в края на сезона, а самият футболист е отворен за преговори, но настоява за по-висока заплата. Към днешна дата е по-вероятно Турицов да преподпише, а от ръководството на ЦСКА вече се застраховаха и при обратен вариант. Клубът привлече младия десен защитник Мартин Стойчев, който може да застъпи на поста, ако Турицов реши да си тръгне като свободен агент.

Междувременно "червените" си отдъхнаха, след като се оказа, че травмите на Шакич и Назон, които двамата получиха по време на контролата с Бохемианс, не са сериозни. По-тежко е положението при швейцареца, докато Дюкенс ще поднови тренировки, веднага след като ваканцията на "армейците" приключи. Припомняме, че играчите поличиха няколко дни почивка, след като се завърнаха от лагера в Турция.