0

Б илетите за мача между ЦСКА и ЦСКА 1948 от 34-ия кръг на Първа лига вече са в продажба онлайн в мрежата на URBO. Двубоят на стадион "Българска армия" е в събота (3 юни) от 18:00 часа.

Любопитно е, че в платформата отборът на Атанас Рибарски е изписан като "гост". Припомняме, че в предишните мачове, когато ЦСКА - София посреща този съперник на "Армията", на таблото винаги го изписва "гости".

Това носи съответните финансови санкции за домакините, които вероятно и в предстоящия двубой ще сторят същото. Срещата в Борисовата градина е очаквана с голям интерес, тъй като и двата отбора продължават преследването на своите цели.

Тимът на Саша Илич ще опита да запази лидерската си позиция, докато ЦСКА 1948 ще иска да спечели бронзовите медали и по този начин да си осигури участие в евротурнирите.

Oт утре билетите ще бъдат пуснати и във физическа продажба на касите до фен магазина на "Армията", които ще бъдат с работно време от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача - от 11:00 до края на първото полувреме на мача.

Цените на входните талони са следните: 

- Сектор "А" - 12 лв. 
- Сектор "В" - 8 лв. 
- Сектор "Г" - 6 лв. 
- Сектор "Б" - 6 лв. 
- ВИП ложа - 130 лв.