0

О т ЦСКА обявиха, че пускат в продажба календарите на клуба за предстоящата 2023 година.

"Календарите за новата година, както и още коледни изненади, ще бъдат пуснати в продажба днес в 19:00 ч. в онлайн магазина, а от утре и във физическия на ст. “Българска армия”.  
Идеята за новия календар е логично продължение на кампанията ни за абонаментните карти за сезон 22/23. Стремежът ни е да обърнем специално внимание на вас - нашите фенове, защото всички вие сте част от отбора. Всички вие сте ЦСКА.

Избрахме хора с най-различни професии, възраст, пол и родно място, за да покажем нагледно колко разнообразна и цветна е палитрата от армейски привърженици. Участието им в календара, заедно с целия отбор на ЦСКА, треньорски щаб, масажисти, доктор, Стойко Сакалиев, бай Добри и Орландо е знак, че всички ние сме едно цяло и че всеки „червен” запалянко е „ЕДИН ОТ НАС”.

За настолния календар попитахме всеки един от феновете „Какво за теб е ЦСКА?”. Отговорите им, които ще намерите изобразени из страниците, илюстрират по чудесен начин какво таим в сърцата си, когато чуем ЦСКА", написаха "червените".