0

Ц СКА обяви съперника си за последната си контрола преди гостуването си на Лудогорец в Разград в 1-вия кръг от новия шампионат на 21 юли от 21 часа.

Тази неделя „червените" ще се изправят срещу косовския Гиляни на стадион "Васил Левски" в 18 часа.  

„За зрителите ще бъде отворен сектор „А”, като в

Водът ще бъде свободен. Притежателите на ВИП абонаментни карти ще могат да наблюдават срещата от своите места във ВИП ложите на стадиона“, написаха от клуба.

Това ще е 7-ата проверка на ъпгрейдвания от новия треньор Томислав Стипич ЦСКА. Досега „армейците” записаха 6 победи в спарингите си.

Както е известно, ЦСКА е наказан да играе без фенове в първите си 3 домакински срещи от предстоящата кампания – срещу Хебър, Славия и Ботев Пловдив, заради ексцесиите по трибуните и нахлуването на ултрасите на терена по време на баража за участие в Лигата на конференциите срещу ЦСКА 1948, загубен с 0:2 в началото на юни. Това означава, че запалянковците на "армейците" ще могат да гледат тима за първи път в София едва в 8-ия кръг при символичното гостуване на Левски във вечното дерби, а в следващия 9-и кръг е домакинството на Берое, в което ще бъде затворен частично само сектор "Г".

ЦСКА ще приема съперниците си през новия сезон на "Васил Левски", след като „Българска армия” вече е сринат.