0

Ц СКА не смята да приключва със селекцията през лятото. От стадион „Българска армия“ отново са насочили поглед към тима на Славия и по-точно към един от капитаните на отбора – Радослав Кирилов. Представители на „червените“ дори миналата седмица вече са осъществили контакт, за да разберат каква е възможността крилото да заиграе за 31-кратните шампиони.

Интересът на ЦСКА към родния национал не е отскоро. Той бе искан още през миналото лято, когато обаче „червените“ решиха в последния момент да привлекат Калоян Кръстев, защото бил по-перспективен.
Очаква се на „Армията“ да се подсилят с още един флангови футболист, след като новият треньор Саша Илич няма да разчита на Йоан Баи и Яник Вилдсхут.

30-годишният Радослав Кирилов, който в понеделник изведе Славия с капитанската лента при победата с 1:0 в гостуването на новака Спартак Варна, започна петата си кампания с екипа на „белите“. Той пристигна на „Овча Купел“ в средата на сезон 2018/2019 след кратък период в третодивизионния италиански Вис Пезаро.

Ако се стигне до подобен трансфер, то той няма да бъде първият по оста „Славия“ – „Българска армия“. Преди Калоян Кръстев и Георги Йомов беше привлечен в ЦСКА именно от тима на „белите“.

Източник: gong.bg