0

Ц СКА възнамерява да направи нов опит да привлече звездата на Славия Радослав Кирилов. Договорът на крилото със Славия изтича в края на сезона и той може да акостира на „Българска армия“ безплатно, пише "Мач Телеграф".

Ще припомним, че „червените“ искаха да вземат 29-годишният футболист и през миналото лято, но тогава Стойчо Младенов се нуждаеше повече от централен нападател и заради това от „Овча купел“ към Борисовата градина потегли Калоян Кръстев.

Иначе през лятото на 2020 г. ЦСКА взе друга ас на Славия – Георги Йомов, който се утвърди като един от най-добрите играчи в тима на „червените“.

Кирилов прави много силен сезон, като до момента има 5 гола и 7 асистенции в 23 мача в Първа лига. През зимата той почти бе подписал с турския елитен Гиресунспор, но един от чужденците във въпросния тим отказа да напусне и така трансферът пропадна, защото българският национал нямаше как да бъде картотекиран. 

През лятото се очаква трансфер на Георги Йомов в Западна Европа, като той е желан от Ланс и заради това ЦСКА се нуждае от подкрепления по фланговете. Другите крила – Яник-Сони Вилдсхют и Йоан Баи, разочароват, а все още не сме видели какво могат двете зимни попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено, които са измъчвани от различни здравословни проблеми.