0

З вездата на ЦСКА в атака Дюкенс Назон със сигурност ще остане на "Армията" за атаката на "червените" на Европа, разкриха от Борисовата градина пред вестник „Мач Телеграф“. 

Към тарана има солиден интерес от страна на половин дузина отбори от Франция, САЩ и Турция, но клубът няма да го продава на този етап. Старши треньорът на "червените" Саша Илич е настоял да може да използва Назон в турнирите. Ако ЦСКА стигне до пробив в групите на Лигата на конференциите, ръководството ще отхвърли всички оферти и хаитянинът ще остана на "Армията". Шефовете реално не са изкушени от многомилионни оферти за Назон, както беше с предишните водещи нападатели на тима, защото за разлика от предходните тарани, които бяха млади, Дюкенс е на 29 години.

Самият футболист, които е уведомил ръководството, че предпочита да бъде продаден, се е съгласил това да стане след мачовете на "червените" в Европа.

В същото време на "Армията" очакват да излязат срещу Хебър в Пазарджик в стартовия кръг на новия сезон в Първа лига без Дюкенс Назон. Хаитянинът към днешна дата е на лагер с националния си отбор, който се готви за участие на турнира Голд Къп. Финалният мач на тази надпревара е на 16 юли, а родното първенство се подновява ден по-рано. Естествено, не се очаква Хаити да играе до края на надпреварата, в която основни фаворити са Мексико, Канада и САЩ, но нападателят със сигурност ще пропусне голяма част от подготовката на "червените", което ще го извади от сметките на Илич за първия мач в елита.