0

Л окомотив София не само не трябваше да загуби мача си срещу Левски, а трябваше да го спечели, заяви старши треньорът на отбора Данило Дончич. "Железничарите" стигнаха до равенство 2:2 с гол на Димитър Митков от дузпа в добавеното време.

"Равенството се усеща като успех, но трябва да се каже, че днес изиграхме може би най-добрия мач под мое ръководство. Момчетата се раздадоха максимално и не само не заслужаваха да паднем, а и да бием. Статистиката сочи към това и можем да съжаляваме за пропуските. Можехме да вземем трите точки", каза Дончич за Диема Спорт.

"От първата минута се виждаше, че искахме повече победата. Левски обаче е качествен отбор и могат да вкарат гол от половин шанс. Не се предадохме до последната минута и взехме точка, която ще ни вдигне морала за последните два мача преди прекъсването на първенството.

"Показахме, че можем да играем и с най-големите отбори. Срещу някои други не взехме точки, но днес си я заслужихме. Ако продължаваме да играем по този начин, няма да имаме проблеми и ще се борим за средата на класирането".