0

Д нес е денят на Данило Морено Асприля, представен като Звяра, от новите му работодатели от ЦСКА. След като колумбиецът бе картотекиран, той отиде до Сърбия и влезе отново в България, за да може да си изкара работна виза. Това означава, че тази вечер от 21:15 часа на „Българска армия“ Асприля ще излезе срещу новаците от Крумовград. Или казано на неговия роден език – испанският, днес е El dia de Asprilla. 

Проверка на в. „Мач Телераф“ показва, че интересът към двубоя с Крумовград е голям, като една от причините е именно очакваният дебют на колумбиеца. Всички фенове все още си спомнят как докато той носеше екипа на Литекс, буквално правеше смешни защитниците на двата най-големи съперника – Левски и Лудогорец. И сега нямат търпение той да направи това, само че с екипа на ЦСКА.

Асприля се намира в добра форма. Той не е готов за пълни 90 минути, но може да бъде поне час на терена. Макар и да имаше проблеми с бившия си клуб Бейтар, 34-годишният колумбиец проведе подготовка в България, като дори игра в една контрола с втородивизионния Бдин.

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"