0

Т реньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев засегна важни теми за селекцията на тима по време на брифинга вчера. "Няма да говоря много, исках само да кажа, че успехите на Лудогорец се дължат на екипна работа, спортният директор, треньор и надолу по звената. Това е изключително важно и винаги, когато съм работил в Лудогорец, винаги съм разчитал на точно това. Знаете нашата програма, още 5-6 месеца назад е обявено кога и къде ще играем. Когато се приберем от Австрия, ще изиграем една контрола тук в България. Времето за работа е много малко, съобразено е и с паузата за играчите. Трудна година и тежка програма имаше, изиграхме 58 мача, Черно море е с много по-малко. От ЦСКА също може да проверите колко мачове повече сме направили. Знаете колко тежко е да се изиграе един такъв сезон, как се натоварват играчите", започна той.

"Ще има още играчи, които ще привлечем. Ние имаме достатъчно футболисти на всички постове. Ще вземем такива, които са по-голяма класа. Ще се налагат млади български футболисти, искам от рано да свикнат с темпото на игра от първия отбор и след две-три години да бъдат готови. Много са талантливи, надеждни и затова взехме решение да са с отбора", продължи специалистът.

"Колкото по-късно дойдат новите попълнения, толкова по-трудно се адаптират за първите мачове, но ще направим всичко възможно да ги приобщим към отбора и да свикнат с това, което играем ние, дано да успеем. Няма лесен път, дано да имаме шанс да успеем в Шампионска лига", завърши Георги Дерменждиев.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX