0

Л удогорец влиза в изключително важна седмица, след която ще стане ясно бъдещето на „орлите“ в трите надпревари, в които те се състезават – Купата на България, Първа лига и Лигата на конференциите. Първият мач е днес с Локо Пд за втория по сила роден турнир, след това предстои гостуване на ЦСКА в последния мач в историята на „Българска армия“ и за финал – пряк директен мач с Нордселанд за излизане от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Заради това се очаква днес, предвид задаващите се изключителни важни срещи, треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев да заложи на състав, в който ще играят някои от основните футболисти, но пък други, като Антон Недялков, ще бъдат оставени резерви и ще влязат след паузата.

За начало, предвид контузията на Серджио Пад, се очаква на вратата да започне отново младият Дамян Христов, пише днес в. "Мач Телеграф". Младежкият национал игра и срещу Ботев Вр, но при 5:0 нямаше никаква работа. Днес се очаква това да е различно. Лудогорец няма как да подцени раздирания от финансови проблеми тим на Локо Пд, защото е актуален носител на Купата на България и иска да защити трофея си. 

От своя страна наставникът на Локо Пд Александър Томаш ще върне в състава Георги Минчев. Таранът изненадващо не оставен извън 11-те за двубоя с Левски на „Герена“. С травма е Алфа Конте, който навярно няма да може да излезе на терена в Разград.