0

К апитанът на националния отбор Кирил Десподов се включи в подготовката на ПАОК след срамната октомврийска кампания с в Лигата на нациите.

Румънският старши треньор на гръцките шампиони Разван Луческу даде и вчерашния ден за почивка на трима играчи, които се прибраха последни – Мади Камара от Сенегал, Омар Коли от Гамбия и нашия.

Предвид късото време до дербито с АЕК Атина тази неделя вероятността да бъдат титуляри е минимална, пише сайтът на радио sport-fm.gr.

В същото време пък "СпорТайм" твърди, че офертата през лятото, дошла за Десподов от руски елитен клуб, е била отхвърлена от него, а не от ръководството на ПАОК. След това изданието се връща на последните съобщения, подчертаващи как бившият играч на ЦСКА и Лудогорец не е доволен от времето си в Солун и статута си на резерва напоследък и дори има намерение да търси варианти чрез свои представители да си намери нов отбор през януари. 

Сайтът обаче подчертава, че Десподов и треньорът Луческу са в страхотни отношения. Така или иначе българинът не е взел титулярна фланелка, но това не важи за нито един играч на ПАОК освен вратаря Доминик Котарски – следователно той е един от всички и правилата не са по-различни за него.