0

Т риумфиралият два пъти с титлата на Англия като играч на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов призова родните фенове да подкрепят благотворителния „Мач на Надеждата“, организиран от Фондация „Стилиян Петров“. Бившият голмайстор на Байер (Леверкузен), Тотнъм, Юнайтед, Фулъм и Монако ще бъде само една от многото звезди, които ще вземат участие в инициативата на рекордьора по мачове с националната фланелка.

„6 септември. Национален стадион. „Мач на Надеждата“. Благотворителен футболен спектакъл. Очаквам всички на стадиона, за да го напълним, за да се забавляваме, за да видите много футболни величия, но най-важното – за да съберем средства за тази прекрасна инициатива. Ще се видим на стадиона. Очаквам ви!“, сподели Бербатов в специално видеообръщение.

Редом до Бербатов и Стилиян в благотворителния „Мач на Надеждата“ ще бъдат множество звезди като Христо Стоичков, Красимир Балъков, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Луис Гарсия, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг и още куп други любимци на милиони фенове по света.

Билетите за събитието вече са в продажба!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX