0

Т реньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че не познава петимата футболисти на „червените“, които отидоха в Хебър при бившия наставник на „числото“ Любослав Пенев. Преди шампионатния мач с пазарджиклии младият бургазлия отчете, че Лазар Марин, Карлос Охене, Ангел Бастунов, Николас Пенев и Стефан Цонков ще бъдат логично нахъсани срещу бившия си тим.

С него пред журналистите бе и сръбският халф  Неделко Пишчевич, който срещу Арда вкара първото си попадение в Първа лига при победата с 3:0.

"Не съм работил с тези момчета, които преди са били при нас, а сега са в Хебър. Сигурно са добри футболисти и съм убеден, че ще се хвърлят и ще дадат най-доброто от себе си”, каза Панайотов.

От нашето представяне зависи дали ще е плюс за Любослав Пенев, че познава отбора ни. 

Не мога да коментирам неговото виждане за самия мач. Всеки треньор си готви по по-различен начин отбора. Съперникът ни анализира преди мача, както и ние го правим", измъкна се Панайотов, който водеше талантите до 17 г. на ЦСКА 1948, когато Любо Пенев бе начело на първия отбор на клуба.

"Надявам се да покажем лицето от последния мач и дори по-добро, защото съм убеден, че момчетата могат повече. 

Знаем на какво сме способни. Знаем и как се представя Хебър и не подходим ли по най-добрия начин, със сигурност ще имаме проблем", допълни той.

„Много съм щастлив, че вкарах първия си гол. Той е много важен за мен. Три месеца бях контузен, сега се върнах и много се радвам, че мога да помогна на отбора", каза 28-годишният сръбски дефанзивен халф.

“Има много добри футболисти в отбора. Ивайло Чочев много ми помогна, всички знаят колко значим е той за отбора", каза още снажният сърбин, цитиран от БТА.