0

Л евски проведе последна тренировка преди гостуването на Дунав Русе утре за Купата на България. Мачът е от 18 ч. 

От него отпаднаха четирима от „сините“. Измъчвани от контузии, основни играчи като бразилците Уелтън и Цунами не тренираха с останалите си съотборници, както и резервният вратар Николай Михайлов, който е болен.

Централният защитник Кристиан Димитров тренира отделно. Нито един от тях няма да вземе участие в срещата с Дунав.

Треньорът на Левски Николай Костов не очаква изненада на 1/16-финала утре срещу домакините от Дунав, въпреки отсъствията на титуляри. 

„Естествено, ние сме по-силният отбор и очаквам нашите играчи да погледнат професионално и отговорно на противника. Не се съмнявам, че ще подходим по този начин и ще победим в тази среща, тъй като още веднъж подчертавам сме по-добрият отбор“, започна наставникът на Левски.

„Това, че играчите на Дунав ще играят на предела на своите възможности, е ясно на всички и така трябва да бъде. За тях това може би е мачът на годината“, каза още треньорът.

„Отсъствието на основни играчи не ме притеснява толкова, защото имаме достатъчно конкурентноспособен отбор. Мисля, че това няма даде някакво отражение на нашето представяне“, надява се Николай Костов, цитиран от БТА.