0

Е лвис Ману, който е собственост на Ботев Пд, но отиде под наем през зимата в нидерландския Грьониген, определено има лош късмет. Причината е, че за последните 6 години той изпадна точно 6 пъти. Последният път е именно с Грьонинген, който се сбогува с нидерландската Ередивизие.
Първо изпада с нидерландския Го Ахед Ийгълс. След това с Генчлербирлиги от турската Суперлига, а после отива в Акхисар Беледиеспор, с който също не успява да запази елитния си статут. Последва престой на Ману в китайския Бейжинг Рене през 2019 г. Макар и да смени континента, късметът не се върна при Ману и той изпадна. 
Последва трансфер в Лудогорец, с който стана шампион, но после бе махнат и отиде във Висла Краков. С поляците, разбира се, нидерландецът от ганайски произход, изпадна. 


Последва трансфер в Ботев Пд, където в интерес на истината Ману играеше силно. Той бе привлечен от Грьонинген през зимата, с цел да помогне на отбора да остане в Ередивизие. Това не се случи и отборът изпадна, което значи, че през лятото той ще се върне в Пловдив. В кръга на шегата, добре, че и Ботев го махна през зимата, защото с това си нещастие, като нищо „канарчетата“ щяха да имат проблеми с оцеляването си в Първа лига.