0

Б ившият защитник на Левски Драган Михайлович разкри пред  Gong.bg какви са причините да не подпише нов договор с Левски. Както е известно, те доведоха до драмата с Анте Блаживич, който бе взет на негово място, но разочарова и е нарочен за гонене. До този момент обаче "сините" не могат да се разделят с хърватина.

"Беше ми много трудно да се разделя с Левски, ако трябва да съм честен. Очаквах да получа оферта от клуба много преди края на сезона, но това не се случи. В края на сезона получих предложение за едногодишен договор. Исках да намеря компромис за продължителността на договора за две години, но получих отрицателен отговор. Исках да остана дълги години в Левски, но за съжаление не се случи. Винаги следя Левски и моите братя на терена. Гледам мачовете и се радвам за победите на отбора. Мисля, че момчетата играят отличен футбол и доминират над съперника във всеки мач. Това е Левски, който хората искат да виждат!", разкри той.

"Гледах мача за Суперкупата срещу Лудогорец и дербито с ЦСКА. Мога да кажа, че нямахме късмет срещу Лудогорец, защото Левски показа по-добър футбол и повече желание. В дербито с ЦСКА - пълно надмощие и контрол над играта. Момчетата направиха брилянтен мач и показаха кой е шефът на София! Ако Левски продължава да играе така, смятам, че може да стане шампион", обяви роденият в Сърбия швейцарец.,

Михайлович подкрепи Билал Бари, който получи тежка контузия: "Бари е мой брат! Прекарахме много време заедно в София. Децата ми го обичаха като част от семейството. Много съжалявах, когато ми каза за контузията. Бари е човек, който винаги дава всичко от себе си и никога не мисли лошото на никого. Трудно е някой да не харесва Билал Бари! Казах му да бъде позитивен и да гледа напред, защото е млад и ще има време да се върне по-силен на терена. Мисля, че ще успее да го направи, защото когато говорим, виждам положителна енергия в него и знам, че ще се върне много по-силен", завърши той.