0

Д а напълним „Герена“ виртуално за всяка контрола. С този призив излязоха „сините“, както и техните фенове. В този момент обаче това не се случи, пише в днешния си брой в. "Мач Телеграф". За последната среща с Марибор бяха продадени само 1820 пропуска. В момента тече кампания за двубоя с Генчлербирлиги, който е днес. Справка в Интернет обаче показва, че този път бройката може да падне и под 1000. Срещата с комшиите е днес от 16 ч., а явно повечето фенове вече не могат да смогнат на темпото, което им предлагат контролите по време на зимната подготовка.

Темата предизвика и доста сериозни полемики във форумите. Особено в тези, където запалянковците не спират да се снимат със закупените от тях пропуски. „Какво става? Едни се снимат с по 5 билета, други и с повече. Излиза, че едни хора само пишат и се хвалят, а други наистина милеят за клуба“, гласи един от гневните коментари. „500 души правят всичко възможно Левски да го има, а останалите стоят и гледат“, включва се друг.
Иначе запалянковците направиха и специална страница в Интернет, с която се призовава да бъдат закупени поне 3000 пропуска за двубоя с комшиите. Това би осигурило в клубната каса 30 000 лева. А в момента възнаграждения чакат треньорите от школата.