0

Л егендата на ЦСКА Георги Велинов, сподели пред в. „Мач Телеграф“, че още този уикенд „червените“ могат да спрат хегемонията на Лудогорец. Той заяви, че е впечатлен от характера, който отборът е показал през този сезон и това му е направило най-сериозно впечатление. 

„Аз очаквам ЦСКА да стане шампион. Моите очаквания са ясни и съм си пожелал шампионската титла. Видях, че има феърплей още в мача между ЦСКА 1948 и Лудогорец в Бистрица, който завърши 2:2. Радвам се, че се играе истински. Сега на „армейците“ им остават два мача. Трябва да си решиш сам съдбата и това е моментът. Ако това не се случи за мен няма да е нормално. Затова вярвам във футболистите и треньорите.

Доста интригуващ сезон се получи през тази година. ЦСКА ще вдигне титлата! Всички го чакаме това и трябва да се сложи край на хегемонията на Лудогорец. Не става само с чакане, съдии и помощи. Дай Боже, всичко да е нормално и да е както трябва. Най-нормалното нещо е сега ЦСКА 1948 да се хвърлят и на нас. Всеки скача срещу ЦСКА и всеки играе на кръв. Всеки един играч и отбор си играе за честта. Аз мисля, че ЦСКА показа много хубави игри през този сезон.

Още от Джони Велинов четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"