0

Л егендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов определи европейските срещи на ЦСКА, играни на „Българска армия“, като най-паметни за него. „На „Армията“ всички мачове са любими, но може би най-запомнящи са европейските двубои – с Монако, Парма, Рома...“, заяви Велинов за "Мач Телеграф".

„На стари години любимото ми място на стадиона е в ложата, а като млад – на вратата, разбира се“, категоричен беше петкратният шампион на България с „червените“. Джони Велинов използва възможността да се пошегува с голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков.

„Ще изчакам какво ще вземе Христо Стоичков, че иска всичко. Ще си взема нещо, няма как, но каквото успея“, заяви с усмивка роденият в Русе вратар на въпроса дали ще си вземе нещо за спомен от дома на „армейците“. За предстоящия мач между „армейците“ и Лудогорец бившият страж сподели: „Този мач е много важен за ЦСКА. Мисля, че сме готови и можем да постигнем това, което искаме и чакаме толкова много. Ако искаме да станем шампиони, трябва да се победи в този мач. Ние го искаме, така че остава само да го покажем на терена“, завърши Джони Велинов.

Още мнение четете в днешния брой на Мач Телеглраф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX