0

Е дно условие има Лъчезар Танев, за да работи в ЦСКА, друг роден клуб или във футболната ни централа, пише в днешния си брой „Мач Телеграф“. 

„Искам да съм убеден, че ще имам цялата власт. Смятам, че имам знанията и самочувствието, няма смисъл да си предизвикваш унижение“, отсече той пред „Дарик“. 

Както е известно, източници на „Мач Телеграф“ разкриха, че Танев е получил предложение да бъде изпълнителен директор на „червените“ през новия сезон. Макар и вчера той да отрече това. 

„С Фичо и Дани Ганчев поддържам контакт, разбира се. Смяната на собствеността е деликатна тема. Те знаят какво ще правят“, дипломатичен бе Танев.

Танев обаче бе категоричен, че двата гранда ЦСКА-София и Левски живеят в миналото и не си правят реални оценки за настоящето. „Какво се крие зад имената Левски и ЦСКА през последните 15 години?  И едните, и другите не намериха пътя на успеха, но очакванията са по-големи от реалностите.  Бих могъл да кажа за десети път, че специално за ЦСКА сумите, които се харчат за заплати не са малко, но представянето не е това, което би трябвало да бъде за толкова пари.

Продължавам да твърдя, че през последните години е объркан критерият за избор на играчи. Оттам идва проблемът на ЦСКА. Проблем за ЦСКА не е футболната централа или Лудогорец“, категоричен бе бившият капитан на „червените“.

Какво каза Лъчо за заплатите в ЦСКА и в Лудогорец – подробностите четете в днешния „Мач Телеграф“.