0

Б ившият треньор на Лудогорец и селекционер на националния отбор Георги Дерменджиев е специален гост в днешния епизод №11 на подкаста на „Мач Телеграф“.

Няма по-подходящ човек от него, който да говори за предстоящите мачове на националния отбор, за изминалото вечно дерби между Левски и ЦСКА и за грешната стъпка на Лудогорец в мача с Арда. Пловдивчанинът не подмина и представянето на двата пловдивски отбора досега - Ботев и Локомотив.

По думите му Левски заслужено се наложи с 2:0 над ЦСКА в дербито на Първа лига в неделя. Дали "сините" са готови за шампиони? Според бившия треньор на Лудогорец, спечелил с "орлите" 3 шампионски титли, Левски ще бъде подкрепян безрезервно от публиката си дори да не стане шампион.

 „Феновете искат, но и те до голяма степен разбират какво е реалното състояние на отбора", каза Георги Дерменджиев. "Мъри Стоилов казва какви са възможностите на отбора – той иска от него да покаже максималните възможности, и като индивидуалности, и като отбор. Феновете са доволни от това и дори да не станат шампион, те пак ще подкрепят отбора си“.

Какво още каза Георги Дерменджиев в разговора с водещите спортни журналисти на вестник „Мач Телеграф“ и редактори в telegraph.bg Димитър Пенев и Богомил Русев - в Епизод 11 от подкаста, който започна от 16.00 часа и може да се гледа във фейсбук страниците на Телеграф, на Мач Телеграф, както и в YouTube канала на Телеграф онлайн.

За следващия подкаст №12 на 27 септември Димитър Пенев обеща друг интересен гост, без да разкрива името му, като само загатна, че ще бъде сменена футболната тема с "нещо по-красиво".

Предишните епизоди на подкаста може да гледате в профила на Телеграф във vbox7.com.