0

Н естор Ел Маестро не спечели и втория си мач начело на ЦСКА след завръщането си в клуба. След фиаското в Трансилвания срещу Сепси с 0:4 сърбинът с английски паспорт не успя да вземе трите точки и в първия си мач на „Армията“, в който стигна само до 1:1 срещу Славия. 

А трите точки в този мач изглеждаха задължителни, за да се потуши поне малко и поне временно напрежението което има в клуба, а и сред феновете от началото на сезона. А

 в следващия кръг предстои гостуване в Разград, което също трудно ще бъде спечелено с оглед състоянието, в което се намират „червените“ и въпреки неособено убедителните игри и на Лудогорец.


С оглед историята обаче няма да е учудващо ако вторият период на Ел Маестро в клуба е по-лош от първия, припомня „Мач Телеграф“ в броя си от днес. 

Така се случи с доста треньори преди това, включително и сред чужденците. 

Така се случи с Миодраг Йешич, който стана шампион през 2005-а, а през 2013-а изкара само два мача – загуба от Литекс с 0:2 на „Армията“, а бе уволнен от Димитър Борисов след победа с 2:0 над Черноморец. 

Енрико Катуци пък направи силна есен през 2000 година, която завърши без загуба в първенството и бе изненадващо сменен. 

Дойде Александър Станков, който падна с 0:3 и 1:4 от Литекс в Ловеч съответно за Купата и за първенството, след което италианецът бе върнат. За обрат бе трудно и в двата турнира и ЦСКА остана с празни ръце, въпреки завръщането на Катуци. Остава да видим какво ще стане с Ел Маестро, но шансовете да постигне нещо повече от това в първия си период поне засега не са много големи.