0

С тарши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро се оплака от расизъм и маймунски звуци по време на осминафинала срещу Славия за Купата на България. Той беше запитан за напрежението по трибуните и полетелите към терена седалки.

„Расизъм, голям, голям расизъм. Не знам срещу кого беше насочен, но срещу някой от нашите френски или южноамерикански братя. Не беше срещу мен. Маймунски звуци. По моето мнение те не просто са неприемливи, ами нереални в 2023 година в Европейския съюз. Дойдоха напълно непредизвикани. За останалото не знам“, възмути се Нестор Ел Маестро след края на мача.

"Представихме се по-добре и спечелихме. В мачовете за Купата само резултатът е важен. Работим за нашия стил и философия на игра. Ние отиваме на четвъртфинал, докато Славия отпада“, коментира преди това пред Диема Спорт наставникът.

„Не беше едно от най-силните ни представяния днес. Показахме характер и борба до самия край. Добра вечер за нас. Вратарят ни е част от отбора и играта. Щастливи сме, че той се представи добре. Бусато е с болки в момента, но нямаме точна диагноза за него сега.

Искаме да спечели срещу Лудогорец, без значение по какъв начин", допълни Ел Маестро.