0

С елекцията на ЦСКА е тема, която разкъсва на парчета всякакви клишета и стандарти. Около нея тъне пълна мистерия или по-скоро - мистична яснота. "Червените" легенди Любо Пенев и Стойчо Младенов обявиха официално, че не са имали думата около привличането на нови футболисти, докато са били треньори на "армейците". Това беше и една от основните причини двамата да напуснат родния си стадион. Свикнали сме, когато се заговори за трансфери към ЦСКА, на дневен ред да излиза името на Стойчо Стоилов. Дори, след като той беше позорно съборен и влачен по асфалта пред съблекалнята на "Армията", а от ръководството обявиха, че не е част от клуба, пак усилено се говори, че именно Стоилов дърпа конците около селекцията. Дали е така или не - сигурно никога няма да стане ясно на 100-процента. Дали треньорът на ЦСКА има решаваща дума около новите попълнения, това твърдение също едва ли ще получи някога еднозначен отговор. Поне с това ръководство на "червения" клуб.

Настоящата ситуация на "Армията" по темата също е доста неясна. Поне това показват последните две изказвания на треньора Нестор Ел Маестро. През няколко дни той направи пирует на 180 градуса около селекцията, твърдейки коренно различни неща.

На първата открита тренировка на тима за годината сърбинът, който има британски паспорт, обяви следното: "Интегриран съм в трансферния процес, играя активна роля, но няма да коментирам спекулации". Дотук добре, но след контролата с Литекс стана някаква магия и той обяви следното: "Не трябва да питате треньора за трансфери, не е моя работа".


Кога Ел Маестро казва истината?! 

Цялата гледна точка четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX