0

Н аставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от своя тим след победата над Хебър: "Едно от най-добрите ни представяния в сравнение с последните ни два мача. Не харесвам тази негативност, все пак не сме загубили (срещу Етър) във Велико Търново. Важно е, че печелим. Понякога играем по-добре, друг път - не толкова. 

Видяхме някои много добри индивидуални представяния. Получиха се хубави моменти. Головете ни бяха красиви, а имахме шансове да реализираме и още. Представихме се стабилно и имаше позитивни неща в играта ни.

В основата на успеха беше представянето ни във фаза защита. Хебър нямаше никакви голови положения след ситуацията си още в 30-ата секунда.

Феновете се радват на играта в предни позиции, както и на головете."

Авторът на третия гол за ЦСКА Станислав Шопов пък демонстрира оптимизъм за предстоящата борба за титлата.

„Надиграхме Хебър във всички аспекти и заслужено победихме, което е най-важното за нашия отбор. Заслужавахме да вкараме много по-рано гол, но важното е, че отбелязахме първи, това ни носи спокойствие. Дори да не бяхме вкарали до почивката, рано или късно, това щеше да се случи.

Като футболисти на ЦСКА сме свикнали с критиките. Всеки излиза с мотивацията да победи, днес отговорихме по достоен начин. Чувствам се във форма. Разбира се, радвам се за головете, които отбелязах за ЦСКА и срещу Германия в последно време. Като всеки футболист, искам да играя повече, мисля, с такива изяви, това ще се случва.

ЦСКА има сили да спечели и двата трофея в България, но нека да видим след мачовете, които ще изиграем“, заяви Шопов.