0

Т реньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е принуден да направи две рокади в титулярния състав да дербито с Левски. На местата на контузените Християн Петров и Михаил Стойчев, в игра се връщат Тобиас Хайнц и Браян Кордоба. Хайнц ще помага на атаката в лявата зона, а Кордоба ще застане в центъра на отбраната, заедно с Махмутович. Норвежецът и колумбиецът загубиха доверието на треньора, след като Петров и Стойчев направиха силна поредица от мачове през пролетния сезон. В същото време Хайнц бе силно критикуван от феновете заради съмнителни странични занимания извън футбола.

Той бе сниман как зaлага в кaзино и това предизвика гнева на водещи фигури от сектор Г. От началото на годината Тобиас Хайнц е излизал само в три мача мача титуляр – срещу Ботев Враца, ЦСКА 1948 и Черно море. В други два бе изобщо извън групата заради треньорско решение, а в останалите резерва. 

Колумбиецът Браян Кордоба има още по-лоша статистика. Той е започвал в стартовите 11 единствено в първия мач за годината с Ботев Вр. В един мач не е бил изобщо в групата, а в останалите е твърда резерва, след като тотално загуби битката за титулярно място с Християн Петров.

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX