0

Е лате ми в Бистрица: Лявото бекче на ЦСКА 1948 се закани да изяде крилото на Ботев Пловдив в неделя

ЦСКА 1948 пак точи брадва на Ботев – след врачани наред са „жълто-черните“ от Пловдив, които се качват на стадиона в Бистрица в неделя

ЦСКА 1948 се готви за втори пореден мач срещу Ботев – след гостуването във Враца, спечелено драматично 2:1 в края, предстои в неделя домакинство срещу пловдивските жълто-черни.

Успехът във Враца с 2 гола на голмайстора на Първа лига миналия сезон Ивайло Чочев позакрепи на поста младия треньор на ЦСКА Николай Панайотов след серия от 2 хикса и 1 загуба.

Запитан дали плановете му ще се променят от факта, че Ивелин Попов няма да  играе, той поклати глава: „Нашите планове няма какво да се променят.  Те са едни и същи, независимо кои от техните футболисти ще излязат на терена. 

Със сигурност освен Ивелин Попов, те разполагат с други добри футболисти във фаза атака. Затова дали с него, дали без него….да, за тях вероятно е загуба, но ние се подготвяме по един и същи начин. 

Панайотов беше попитан какво мисли за катаклизмите в шампиона Лудогорец, а също така дали утре ще наблюдава на националния стадион "Васил Левски" ЦСКА-София – Левски

"Другите клубове не искам да ги коментирам. Знаете мачовете в Европа е нормално да са на по-високо ниво. Получават се и такива резултати като този на Лудогорец снощи, със сигурност не е приятно за никой отбор. 

С оглед утрешния мач – ще го гледаме. Всеки мач е важен да се гледа - и като съперници, като общо ниво в нашето първенство".

Поне четирима от отбора няма да са готови за игра: "Имаме контузени хора, които се възстановяват и няма да вземат участие. Това са Евгений Сердюк, Джонатан Перейра, Реян Даскалов също има проблеми, както и Неделко Пишчевич.” 

С треньора пред журналистите дойде и роденият на 24 октомври 2005 г. ляв защитник Симеон Василев. Той директно се закани да „изяде“ крилото на Ботев, което ще действа на неговия фланг. 

“Проучил съм ги, гледах играчите на Ботев. Те имат наистина бързи хора, но също така нашата защита не е бавна и смятам, че ще се справим.  Аз също съм бърз. Крилото на Ботев мисля, че ще го изям. 

Мисля, че ще победим, защото през седмицата тренирахме добре, раздавахме се. подготвени сме както физически, така и психически и мисля, че ще спечелим”, каза още Василев.