0

Д иректорът на детско-юношеската школа на Левски и доскорошен треньор на първия отбор на „сините“ - Елин Топузаков, сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящите срещи на тима в Лигата на конференциите. Той коментира и какви са бъдещите му планове за развитие на ДЮШ.

- Какви са очакванията ви за предстоящите срещи на Левски в Европа? Ще успеят ли „сините“ да отстранят Хегелман или Шкупи?

- Силно се надявам да преодолеем, който и да е от двата отбора и Левски да продължи в следващата фаза на Лигата на конференциите. 

- Мислите ли, че това ще бъде лесна задача? Доста хора се зарадваха, че тимът се размина с ПАОК и Фенербахче, но подобни отбори са коварни?

- Клишето, че няма лесен противник е вярно и отговаря на истината. В днешно време няма лесни съперници и мачове и Левски трябва да направи всичко възможно да изглежда добре и двата мача и да продължим в следващият кръг на турнира.

- Ще стигне ли времето на футболистите да се подготвят за предстоящия сезон и тези мачове в Европа?

- Това са професионални футболисти и тяхната кариера бързо започва и бързо свършва. Трябва да са подготвени за това нещо и вече с новия треньорски щаб да работят добре и да бъдат готови за началото на сезона.

Цялото интервю четете във вестник "Мач Телеграф"