0

Б ившият играч на Левски - Емил Ангелов, сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от представянето на младоците на „сините“ в първата контрола с Пирин, спечелена с 2:1. Николай Костов заложи на „децата“ в халфовата линия и атаката през първата част, а след почивката такива имаше в защита. А един от юношите е свързан и с щастлив спомен за него от пробива на Левски в турнира за Купата на УЕФА през 2006 година.  

„Мога да кажа, че момчетата добре играха като за първа контрола. Имат си слаби и силни страни, виждат се. Следях по-изкъсо младите момчета, които не са получавали толкова шансове. Представиха се на добро ниво. Много съм доволен от Асен Митков. Не знам дали ще може да запълни празнината, която се отвори след напускането на Филип Кръстев, но играе солидно. Той е млад и мисля, че тази година ще има шанс да се докаже.

Кръстев ще липсва, защото той беше един от моторите в средата на терена. С Андриан Краев стояха много добре. Асен Митков притежава тънкото подаване, което е много важно за футболист на неговата позиция. Има неща, които ми харесаха при победата над Пирин с 2:1. Кристиян Йовов също ми направи добро впечатление. 

Какво още каза Емил Ангелов, четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"